smiley– Søndag d. 6. december var U-15 afdelingen flot repræsenteret på Fionia Park af Patrick “P” Hansen, som denne kolde regnfulde dag skulle forestå indmarch på, sammen med de andre øens hold repræsentanter, Fionia Parks “grønsvær”. En stor oplevelse for alle de unge mennesker der blev “klappet” rundt langs banderne af 15.000 tilskuere. Selv om tilskuereforholdet OB-FC København var 14-1, så formåede FCK tilskuerene at levere en volume af infernisk støj der til tider overdøvede OB tilskuerne. Dette var også gældende på “grønsværen”, hvor FCK spillede klogest og med angribere der var en klasse bedre en OBs. FC København vandt 2-0, hvilket jeg syntes var ganske fortjent set i lyset af at nogle af OB spillerne kun deltog aktivt som “kegler”. Ærgerligt!!!!…….. men forhåbentlig en “vågn op pille” til spillere og trænere. Her et par billeder fra dagen. HUSK !!.. for større format klik på billedet og se det nederst i indlægget.