smiley– Rosenhaven på Huggetvej har idag tirsdag d. 29. december åben for handel med nytårsfyrværkeri. Der er endvidere lidt fadøl til de voksne og lidt konfekture til de unge mennesker ved aftenens fyrværkeri opvisning kl 19. Husk at køb og korrekt udfyldte bestillings sedler giver 10 % til U-15 afdelingen, så hold forbi Rosenhaven idag og giv en bestilling på årets indkøb af nytårs fyrværkeri. Tjek eventuel udbud og priser på www.hundepropper.dk . Godt nytår til alle. Husk indendørstræningen opstarter i Nordfynshallen mandag d. 4. januar og i Hårslevhallen d. 8. januar. Der er stævne i week-enden uge så…………..kom til træning. Udendørstræningen opstartes torsdag d. 7. januar i Skovby kl. 17.30-19.30. DER ER stadig en del der endnu ikke har reserveret numre til det nye spillersæt……………se at få det gjort, således vi kan få det sat i bestilling.