smiley– Da året 2009 nu er passé, så er det jo tiden til at “kigge en gang i bakspejlet”. Hvad var godt ??… hvad var skidt ??…hvad nåede vi i 2009 i afdelingen ??. Ja det er jo så dejligt individuelt at bedømme dette, så det undlader jeg for en dels vedkommende, men….jeg vil dog fremhæve at jeg generelt syntes der er en god, behagelig, social ånd i afdelingen, dette krydret med en god portion vilje til at ville spille fodbold, det gør det spændende at have med at gøre. For den videre udvikling af drengene skal man på sigt selvfølgelig, fra foreningernes side være opmærksom på, at der på et tidspunkt skal nye “øjne” til, at åbne nye “døre” i fodbolduniverset for drengene. Men i 2009 nåede vi blandt andet følgende :

Gæstetræning ved Karsten Bæk

Street soccer med Laudrup og Høgh

Gæstetræning med 4 “brasser” Næstved BK

Superligakamp på Odense Stadion

Loppemarked i Bogense

Opvisningskamp til kampen Skovby GF mod OB´s superligaspillere

Gæstetræning ved Jacob “The Red” Krag

Sverigestur

Bolddrenge på Odense Stadion

Gæstetræning ved Emil “Estevez” Schmidt